Кои сме ние

Компанијата Пинус ДОО од Кавадарци постои од 1993 година. На почетокот се занимававме со производство на декоративни садници и цвеќе, но во помал обем. Денес е зголемен обемот на производството, како и квалитетот на услугата. Компанијата денес има два Гарден Центри, во Кавадарци и Струга.

Нашите производи

Thuja Smaragd

Aucuba japonica

Cedrus deodara “Feelin Blue”

Cupressus sempervirens “Pyramidalis”

Picea glauca “Conica”

Nerium oleander

Повеќе за нас

Нашите услуги

Проектирање и изведба на дворови

Проектирање и изведба на дворови по ваша желба. Модерен двор за кој отсекогаш сте посакувале

Одржување на дворови

Сакате чист и уреден двор, но немате доволно време. Ние вршиме редовно одржување на дворови

Проектирање и изведба на систем за наводнување

Дајте му ја на вашата градина свежината која и е потребна. Вршиме проектирање и изведба на систем за наводнување

Контактирај не

Fill out this field
Ве молам, внесете валидна адреса за е-пошта.
Fill out this field
Fill out this field
Мени