Услуги

Партнер од доверба и квалитет

Компанијата Пинус ДОО од Кавадарци постои од 1993 година. На почетокот се занимававме со производство на декоративни садници и цвеќе, но во помал обем. Денес е зголемен обемот на производството, како и квалитетот на услугата. Компанијата денес има два Гарден Центри, во Кавадарци и Струга.

Кои услуги ги нудиме

Проектирање и изведба на дворови

Проектирање и изведба на дворови по ваша желба. Модерен двор за кој отсекогаш сте посакувале

Одржување на дворови

Сакате чист и уреден двор, но немате доволно време. Ние вршиме редовно одржување на дворови

Проектирање и изведба на систем за наводнување

Дајте му ја на вашата градина свежината која и е потребна. Вршиме проектирање и изведба на систем за наводнување

Нашите производи

Blue Maid Holly (Ilex x meserveae “Blue Maid”)

Ligustrum japonicum “Aureum”

Buxus sempervirens

Мени